Div tha reebok 2012

15 maart 201213:15

Door Joep Meijsen

Reebok helpt academie Vd Thillart

Het ijshockeymerk Reebok werkt de komende drie jaar samen met de ijshockeyschool van Leo van den Thillart. Daarmee wil het merk Nederlandse jeugdijshockeyers helpen bij hun ontwikkeling. Om dit te vieren geeft de Thillart's Academie een gratis plek op een THA-opleiding weg.

Dat maken beide partijen bekend. Reebok-CCM is een dochteronderneming van het Duitse Adidas. Dit bedrijf investeert onder het motto ‚Äėde jeugd heeft de toekomst' op verschillende locaties in projecten die jonge sporters helpen in hun ontwikkeling. Op de ijshockeyschool van oud-international Leo van den Thillart worden ijshockeyers vanaf zes jaar door professionals getraind om een hoger niveau te bereiken.

De voorwaarden van de samenwerking zijn niet bekendgemaakt. Het is niet het eerste project waarbij Reebok het Nederlandse ijshockey ondersteunt. Zo is het merk al zes jaar sponsor van de verkiezing van de Player of the Month van IJshockey.com. Het bedrijf Sportimex uit Etten-Leur is importeur van Reebok in Nederland.

Om de nieuwe alliantie te vieren, geeft de Academie van Leo van den Thillart gratis deelname aan een programma naar keuze weg. Daarbij kan worden gekozen uit het Summer Development Camp, de Elite Defense Academy en het Power Skating & Skill Camp. Meer informatie over de kampen is te vinden op de site van Thillart's Academie.

Wie voor de prijs in aanmerking wil komen, moet het juiste antwoord op de onderstaande vraag worden gegeven:

Voor welke club in de Itali√ę heeft Leo van den Thillart twee seizoenen gespeeld?

Stuur je antwoord naar [email protected]. Vermeld in het mailtje ook duidelijk je naam, geboortedatum, positie en huidige club. Antwoorden kunnen tot uiterlijk 23 maart 2012 worden ingestuurd.