Turnhout Tigers had weinig moeite met Tilburg Trappers en won met 3-8. Nick Verschuren scoorde viermaal voor Turnhout en noteerde ook nog twee assists. Brad Devereaux wist tweemaal te scoren voor de bezoekers.

Antwerpen Phantoms behaalde de derde zege in de BeneLiga door met 2-5 te winnen in Nijmegen. Na twee periodes stond het nog 2-2 maar in de derde periode besliste Antwerpen de wedstrijd. Ben van den Bogaert en Rick Turner scoorden beiden tweemaal. Nijmegen blijft door het verlies puntloos in Poule B. Antwerpen houdt contact met de top in Poule A en heeft nu acht punten uit zes wedstrijden.

Hijs Den Haag won thuis met 7-3 van Geleen. De Limburgers leidden na de eerste periode met 1-2. Den Haag zette de wedstrijd op zijn kop door in de tweede periode driemaal te scoren in een tijdsbestek van 90 seconden. Die voorsprong kwam daarna niet meer in gevaar. Stace van Bentem en Jasper Kick waren twee keer trefzeker voor Hijs. Den Haag gaat door de winst aan kop in Poule A met twaalf punten uit vijf duels. Eaters deelt de derde plek in Poule B samen met Luik. Beide ploegen hebben zes punten uit vier duels.