Mike Verschuren in actie namens Kemphanen tegen UNIS Flyers Toekomstteam in de play-offs van de Eerste Divisie
Mike Verschuren in actie namens Kemphanen tegen UNIS Flyers Toekomstteam in de play-offs van de Eerste Divisie — © Roel Louwers (ISOSports Sportfotografie)

23 augustus 202110:04

Door Joep Meijsen

Seizoen Eerste Divisie begint op 24 september

De Eerste Divisie opent het nieuwe seizoen op 24 september in Tilburg met een wedstrijd tussen Yeti's Breda en Smoke Eaters Geleen. In het openingsweekend staan in totaal drie wedstrijden op het programma.

IJshockey Nederland heeft het speelschema voor de Eerste Divisie gepubliceerd. De andere twee wedstrijden in het openingsweekend staan voor zaterdag op het schema en gaan tussen Eindhoven Kemphanen en Tilburg Trappers en Dordrecht Lions en Red Eagles 's-Hertogenbosch. In totaal komen dit seizoen dertien teams uit in de Eerste Divisie.

Nijmegen Devils speelt de eerste wedstrijd van het seizoen op zondag 3 oktober tegen Smoke Eaters Geleen. Op vrijdag 8 oktober komen Zoetermeer Panters en IJCU Dragons Utrecht voor het eerst in actie, terwijl een dag later OrangeGas Capitals Leeuwarden en Amsterdam alsmede HEPRO GIJS Groningen en Hijs Hokij Den Haag tegen elkaar aan het nieuwe seizoen beginnen.

Bekijk hier het complete speelschema van de Eerste Divisie >>>