Kemphanen stempher skate 1213

3 juli 201508:52

Door Joep Meijsen

Selectie Trappers krijgt meer vorm

Internationals Diederick Hagemeijer en Ivy van den Heuvel gaan met Tilburg mee de Oberliga in. Bob Teunissen ziet hier juist vanaf, terwijl Danny Stempher de overstap maakt vanuit Eindhoven naar Tilburg.

Tilburg is begonnen met de bekendmaking van de selectie waarmee de ploeg de Oberliga in wil. Stempher is de tweede nieuwkomer in het team van Bohuslav Subr. Eerder werd al bekend dat Mitch Bruijsten overkomt vanuit Heerenveen. Stempher was vorig jaar met dertien goals en twintig assists in 28 wedstrijden de topscorer bij Eindhoven. De 19-jarige aanvaller is oorspronkelijk afkomstig uit Zoetermeer, maar speelde de afgelopen jaren voor Eindhoven. Hij is een product van het CTO/NIJA.

Eerder in de week liet Trappers al weten dat Diederick Hagemeijer, Kilian van Gorp en Jordy Verkiel hun contracten verlengd hebben en dus met Trappers meegaan naar de Oberliga. Vandaag kwamen daar de namen van Ivy van den Heuvel en Reno de Hondt nog bij. Tegelijkertijd is duidelijk dat er een einde komt aan het tijdperk van Bob Teunissen in de Tilburgse hoofdmacht. Hij kan het spelen in Duitsland niet combineren met zijn maatschappelijke loopbaan. Tilburg gaat kijken of de ervaren aanvaller op een andere manier voor de club behouden kan blijven.

Tilburg maakt de komende dagen nog meer namen van contractverlengingen bekend.