Seminar I Jshockey Nederland
— © Hellohockey

4 juni 202420:09

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Seminars over IJshockey voor Coaches, Officials en Clubleiders

Bent u klaar om uw expertise in ijshockey naar een hoger niveau te tillen? Wij nodigen coaches, officials en leiders uit de BENELUX-regio uit om deel te nemen aan een exclusief, baanbrekend seminarie dat gewijd is aan de vooruitgang van de sport die we allemaal koesteren.

Waarom deelnemen?Workshops geleid door experts: Leer van de besten in de branche. Ons seminarie biedt sessies onder leiding van topcoaches, ervaren officials en invloedrijke leiders in het ijshockey.

Netwerkmogelijkheden:Maak verbinding met andere professionals uit Belgi√ę, Nederland en Luxemburg. Deel uw ervaringen, wissel idee√ęn uit en bouw blijvende relaties op.

Uitgebreide training:Van de nieuwste coachtechnieken tot geavanceerde arbitragestrategie√ęn en leiderschapsontwikkeling, ons seminarie behandelt alles. Verwerf praktische vaardigheden en inzichten om uw prestaties en die van uw team of organisatie te verbeteren.

Innovatieve inzichten:Blijf voorop met cutting-edge discussies over de toekomst van ijshockey, waaronder technologische ontwikkelingen, spelerstraining en organisatorische excellentie.

Wie zou moeten deelnemen?Coaches die hun strategie√ęn willen verfijnen en hun teams willen verbeteren. Officials die streven naar de hoogste normen van het spel. Leiders die zich inzetten om hun organisaties naar succes te leiden.

Mis deze kans niet!Dit is een unieke gelegenheid om uzelf onder te dompelen in een omgeving van leren en samenwerking. Of u nu een doorgewinterde veteraan bent of nieuw in uw rol, ons seminarie biedt onschatbare kennis en inspiratie om u vooruit te helpen.

Registreer vandaag nog!De plaatsen zijn beperkt, dus reserveer nu uw plek en maak deel uit van de toekomst van ijshockey in de BENELUX. Voor meer informatie en om u in te schrijven, gaat u naar deze registratielink.

Location WATERSLEY event center , Watersley 31, 6132 KA Sittard, Netherlands.Located just over the border exit GELEENVisit the website : https://watersley.com/

Seminar hoursSaturday 09h00 - 17h30 + optional Network Barbeque starting at 19h00Sunday 09h00 - 17h00

Detailed program will be provided to all participants prior to the start of the event by email

Link naar website: Seminarie Benelux | HelloHockey Belenux (hellohockeybenelux.eu)