Amstel Tijgers Antwerpen Phantoms Den Bosch Red Eagles Eindhoven Kemphanen Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters

Slowaakse aanvaller voor Hijs Hokij

Hijs Hokij Den Haag heeft een nieuwe import vastgelegd. De 20-jarige jeugdinternational Oliver Pataky zal de aanvalslinie gaan versterken. Verder verlengde Verdediger Maurice van der Schuit zijn verblijf in de Hofstad.

Oliver Pataky maakte afgelopen seizoen nog deel uit van het nationale Slowaakse U20-team dat uitkwam op het WK in Canada. In de kwartfinale verloor Slowakije daar van Zweden. De in Trencin geboren aanvaller doorliep de jeugdopleiding van Dukla Trencin. De 1.82 meter lange Pataky begint aan een studie in Den Haag en is zodoende beschikbaar voor Hijs Hokij.

De club maakte ook bekend dat Maurice van der Schuit nog een jaar in Den Haag te zien is. De 27-jariger verdediger begint daarmee aan zijn vierde seizoen in Den Haag nadat van der Schuit terugkeerde vanuit Dordrecht.

Nog meer ijshockey