Daniel Sprong scoort opnieuw voor Washington Capitals
Daniel Sprong scoort opnieuw voor Washington Capitals — © Instagram Washington Capitals

4 mei 202107:18

Sprong scoort winnende goal tegen Rangers

Daniel Sprong heeft vannacht het winnende doelpunt gescoord namens de Washington Capitals tegen de New York Rangers. Het was het twaalfde doelpunt van het seizoen voor de in Amsterdam geboren aanvaller. Washington won het duel uiteindelijk met 6-3.

Het was tevens zijn vijfde goal in vijf wedstrijden. De goal viel na iets meer dan 4,5 minuut spelen in de derde periode bij een stand van 3-3. De 24-jarige forward profiteerde van een give-away van de New York Rangers en stond plotseling oog-in-oog met de doelman van de New York Rangers en rondde soepel af.

Sprong stond ruim 17 mminuten op het ijs en alleen Nick Backstrom en John Carlson kregen meer ijstijd op de powerplay dan de 4.13 minuten van de nummer 10 van de Washington Capitals. Andere doelpuntenmakers waren Backstrom, Hathaway, Dowd en Wilson. Door de nederlaag zijn de New York Rangers uitgeschakeld in de play-offs.