16 september 200500:00

Door Joep Meijsen

Start oefencampagnes

Tilburg Trappers is al een paar weken bezig, vorige week was er al een toernooitje van teams uit de eerste divisie. Maar dit weekeinde beginnen meer teams met de voorbereidingen en is de ijshockeyloze periode in Nederland definitief voorbij.

Den Haag Wolves trapt vanavond het oefenweekeinde af in Tilburg. Om 20.30 uur ontmoeten de manschappen van Robb Serviss het tweede team van Tilburg Trappers. Een dag later om 17.00 uur komt Amsterdam in actie tegen een All-Star Team. De toegang voor deze wedstrijd in de Jaap Edenhal bedraagt vijf euro.

De Leuven Chiefs openen hun seizoen om acht uur tegen de Geleen Smoke Eaters. Op zondagavond brengen de Belgen vanaf 19.00 uur een tegenbezoek aan Nederlands Limburg. Groningen Grizzlies oefent zondagavond om 18.00 uur tegen Euregio Nordhorn, terwijl in Den Bosch de Oranje-selecties U18 en U17 tegen elkaar spelen.

Om 19.00 uur gaat Dordrecht Lions op bezoek in Turnhout. Op hetzelfde tijdstip speelt het eerste team van Tilburg Trappers een wedstrijd tegen het Duitse Neusser EV.

Klik hier voor het complete wedstrijdprogramma voor dit weekeinde