Antwerpen Phantoms Geleen Eaters Heerenveen Flyers Hijs Hokij Den Haag HYC Herentals Leuven Chiefs Luik Bulldogs Mechelen Golden Sharks Nijmegen Devils Tilburg Trappers Tilburg Trappers (Oberliga) Zoetermeer Panters
Sunday Round-up: Tigers dicht gat met Panters

Sunday Round-up: Tigers dicht gat met Panters

Amsterdam maakt de strijd om de laatste plek in de Beneliga-play-offs weer spannend met een overwinning in eigen huis tegen Zoetermeer Panters. Tilburg had in de Oberliga weinig moeite met Duisburg.

Amsterdam Tigers - Zoetermeer Panters 7-4

Amsterdam heeft het gat met Zoetermeer Panters in de strijd om de achtste plaats op de ranglijst teruggebracht tot één punt. In eigen huis was de ploeg uit de hoofdstad de rechtstreekse rivaal met 7-4 de baas. Rocco van Hoorn en Maarten Brekelmans scoorden ieder twee keer, terwijl ook Donny Pohlman, John Versteeg en Lance van Duin tot scoren kwamen. Voor Zoetermeer was het de tweede nederlaag in het weekeinde.

Duisburg Füchse - Tilburg Trappers (Oberliga)

Tilburg Trappers had weinig moeite met de voormalige rivaal Duisburg. Na 25 minuten spelen voor minder dan duizend toeschouwers in Duisburg stond Trappers al met 0-5 voor en na zestig minuten stond de teller op 1-7. Mitch Bruijsten scoorde drie keer, Ivy van den Heuvel, Alexei Loginov, Jonne de Bonth en Reno de Hondt.

Archieffoto: Arie Leeuwesteijn

Nieuws Game Center Spelers Teams Forum