Divers No Guts No Glory logo 2017

22 mei 201720:06

Door Remco

Supporterstoernooi voor het goede doel

Komende zaterdag vindt in de Haagse Uithof een nieuw supporterstoernooi plaats. Het toernooi staat in het teken van de stichting No Guts No Glory en draagt de naam No Guts No Glory Memorial Tournament.

De deelnemende ploegen zijn Supportersteam Den Haag, Flying Dutchmen, Leiden Tigers en het Forumteam met leden van het landelijke IJshockeyforum. Om 18.25 uur vindt de opening plaats en de eerste wedstrijd begint om 18.30 uur.

Het inschrijf- en sponsorgeld dat overblijft na aftrek van alle kosten komt ten goede van No Guts No Glory. Deze stichting zamelt geld in voor behandelingen tegen kanker die nog niet vergoed worden door zorgverzekeraars.


Divers No Guts No Glory logo 2017

De stichting werd enkele jaren geleden bekend in de ijshockeywereld. In maart 2013 overleed Ronald Herregraven op 34-jarige leeftijd aan kanker. Ronald was ambassadeur van No Guts No Glory en alom bekend en geliefd in de ijshockeywereld als supporter, statisticus van IJshockey.com, speler en coach van het Forumteam.

Daarom zal dit toernooi ook het moment zijn om Ronald en andere mensen uit de ijshockeywereld te herdenken die ons de laatste jaren zijn ontvallen.

Kijk voor meer informatie over de stichting op http://www.stichtingngng.nl. De toegang zaterdag in Den Haag is uiteraard gratis.

Divers forumteam2013