Wc2010 game9 Litouwen Nederland2

6 december 201411:24

Door Joep Meijsen

Ticketverkoop WK van start

De organisatie van het wereldkampioenschap ijshockey in Eindhoven is begonnen met de kaartverkoop. Een passepartout om alle wedstrijden te kunnen bekijken kost tot 1 maart 89,10 euro.

De kaartverkoop wordt verzorgd via de website van Ticketpoint. Het WK Divion IB wordt gespeeld van 13 april tot en met 19 april. Behalve Oranje doen ook Estland, Groot-Brittanni√ę, Kroati√ę, Litouwen en Zuid-Korea mee. Alle wedstrijden worden gespeeld in de ijshal van Eindhoven. Tot 1 maart krijgen kopers van kaarten 10 procent korting.

Er zijn drie verschillende soorten kaarten te koop. Een passepartout voor het hele toernooi (15 wedstrijden), dagkaarten (drie wedstrijden) en losse kaarten voor wedstrijden. De passepartout kost inclusief servicekosten 89,10 euro, een zitplaats voor de dag kost 24,30 euro en kaarten voor wedstrijden 9,90 euro (wedstrijden zonder Oranje) of 18,00 euro (wedstrijden Oranje). Voor groepen zijn speciale tarieven beschikbaar. Hierover kan contact worden opgenomen met de ijshockeybond via [email protected].

IJshockeyliefhebbers van buiten Nederland kunnen niet online bestellen, maar moeten telefonisch of via e-mail contact opnemen met Ticketpoint.