Leonidas Pakos bestuurslid IJshockey Nederland feliciteert Ruud van Baast namens Tilburg Trappers
Leonidas Pakos bestuurslid IJshockey Nederland feliciteert Ruud van Baast namens Tilburg Trappers

22 oktober 202309:57

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Tilburg Trappers Viert 85-Jarig Jubileum

IJshockey Nederland is verheugd om Tilburg Trappers te feliciteren met hun indrukwekkende 85-jarige jubileum. Dit jubileum markeert een rijke geschiedenis van de Tilburg Trappers in het Nederlandse ijshockey.

Tilburg Trappers, gevestigd in het hart van Tilburg, heeft een glorieuze historie binnen de Nederlandse ijshockeywereld. Met een passie voor de sport hebben ze zich gevestigd als een van de meest toonaangevende ijshockeyclubs in ons land.

Het eerste team van Tilburg Trappers speelt momenteel op het derde niveau van Duitsland, in de Oberliga. Deze prestatie benadrukt de voortdurende groei en ontwikkeling van de club, en het is een bewijs van de doorzettingsvermogen van Tilburg Trappers om op hoog niveau te blijven presteren.

Nederlands team

Niet alleen zijn de Trappers zelf succesvol, maar ze fungeren ook als een belangrijke pijler voor het nationale mannenteam van Nederland. De club heeft door de jaren heen veel getalenteerde spelers voortgebracht die de eer van ons land hebben verdedigd op internationaal niveau. Dit toont de impact van Tilburg Trappers op het Nederlandse ijshockey en onderstreept hun bijdrage aan het ontwikkelen van toptalent.

We zijn trots op de rol die Tilburg Trappers speelt in de groei en promotie van het ijshockey in Nederland. Hun 85-jarige jubileum is een mijlpaal om te vieren, en we kijken uit naar een toekomst vol spannende wedstrijden en prestaties. Namens IJshockey Nederland, willen we nogmaals onze hartelijke felicitaties aan Tilburg Trappers overbrengen en kijken we ernaar uit om samen met hen de passie voor de sport voort te zetten.