Trappers Stappegoor uitverkocht

4 mei 201622:36

Door Joep Meijsen

Topsportopleiding in actie tegen kanker

Komende zaterdag wordt volop ijshockey gespeeld in Tilburg ten bate van de strijd tegen kanker en HIV. De actie wordt georganiseerd door het Willem II-college en de stichting Topsportopleiding in Tilburg en veel bekende namen verlenen hun medewerking.

opbrengst van de dag wordt geschonken aan organisaties als KIKA, Orange Babies en de kinderafdeling van het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis. Kaarten en arrangementen zijn te koop via Ticketpoint.nl. Het offici√ęle programma begint om 16.00 uur met een wedstrijd tussen de U16 van Trappers en het Nederlands team onder 16 jaar.

Vanaf 20.00 uur wordt er vervolgens een volledige wedstrijd gespeeld tussen Trappers die afkomstig zijn uit de topsportopleiding en een nationale selectie met ook de nodige spelers van Tilburg. Volgens mede-organisator Maarten van Alphen wordt nog gewerkt aan de opstellingen, maar zijn ook al de nodige spelers bekend: Jordy Verkiel, Maarten Brekelmans, Nick de Ruijter, Levi Houkes, Mitch Bruijsten, Reno de Hondt, Giovanni Vogelaar, Deniz Mollen Ruud Leeuwesteijn en Jeffrey Melissant.

Behalve losse toegangskaarten zijn er ook de nodige arrangementen te koop. Bij ‚ÄėVIP 1‚Äô ontvangt de bezoeker naast een dagkaart een driegangendiner en vrij drinken tot anderhalf uur na de hoofdwedstrijd. Voor het ‚ÄėVIP 2‚Äô arrangement geldt alleen vrij drinken een half uur voor de wedstrijd tot anderhalf uur na de wedstrijd. Voor ouders en vroege bezoekers is er ook een ‚Äėcombi‚Äô arrangement waarbij de bezoeker kan genieten van een buffet in de vriendenclub.

Voor de pauzes en tussen de wedstrijden door is er het nodige vermaak. De organisatie hoopt op een grote opkomst en daarmee een goede opbrengst voor de goede doelen.