9 januari 201708:47

Door Joep Meijsen

Trappers als nummer twee naar Meisterrunde

Tilburg Trappers is de reguliere competitie in de Oberliga afgesloten met een 1-5 overwinning in Rostock. De regerende Oberliga-kampioen gaat daardoor als de nummer twee naar de Meisterrunde in de Oberliga Nord.

Destil Trappers - Rostock Piranhas

Tilburg Trappers blijft op schema in de verdediging van zijn titel. Mickey Bastings en Ivy van den Heuvel hadden ieder twee goals, terwijl ook Mitch Bruijsten het net wist te vinden achter doelman Niko Stark. Daarmee eindigt Tilburg de reguliere competitie met 68 punten uit dertig wedstrijden, met 23 overwinningen en zeven nederlagen. De competitie wordt nu gesplitst, waarbij Tilburg deelneemt aan de Meisterrunde. Komende vrijdag staat direct de topper tegen Herne op het programma in Stappegoor. Herne eindigde met een riante voorsprong op de eerste plaats.

Herne sloot af met een 4-2 overwinning op Essen Moskitos. Beide teams gaan naar de Meisterrunde. Nardo Nagtzaam bleef puntloos in dat duel. Duisburg gaat als nummer drie door na de 3-4 overwinning in en tegen Timmendorfer Strand. Raphael Joly had een assist in het duel.