Trappers vs hyc 141014

15 oktober 201408:26

Door Joep Meijsen

Trappers blijft ongeslagen

Na anderhalf speelweekeinde is Tilburg nog de enige ongeslagen ploeg in de bekercompetitie. In eigen huis won de ploeg van Paul Gardner met 5-1 van Herentals.

Daarmee is Trappers feitelijk al zo'n beetje zeker van een plek in de halve finale van de beker. Kris Hogg bracht Tilburg voor duizend toeschouwers na vijf minuten spelen op voorsprong. Herentals won afgelopen weekeinde van Heerenveen en Eindhoven en bleef ook in Tilburg lange tijd overeind, waarbij de ploeg in de tweede periode zelfs enige tijd het betere van het spel had op jacht naar de gelijkmaker.

Halverwege de wedstrijd was het Nick de Ruijter die de marge vergrootte, waarna Peter van Biezen voor het volgende succes zorgde. In de slot periode schoot Jordy van Oorschot raak en was Maarten Brekelmans goed voor het slotakkoord. Tussendoor deed Bryan Kolodziejczyk iets terug namens Herentals en waren er enkele opstootjes om het aanwezige publiek verder te vermaken. Ook werd coach Gardner naar de tribune gezonden wegens aanmerkingen op de leiding.