Trappers vs Kemphanen 160115

16 januari 201522:59

Door Joep Meijsen

Trappers te sterk voor Hanen

Nieuwkomer Brad Snetsinger had twee goals en twee assists in zijn eerste reguliere competitiewedstrijd voor Tilburg. Trappers klopte vrijdagavond buurman Kemphanen met 8-2.

Trappers besliste de wedstrijd in de slotperiode en liep met drie goals in de laatste vier minuten uit naar een forse overwinning. Bob Teunissen had ook twee goals namens Tilburg en voegde daar nog een assist aan toe. Steve Mason had de enige goal in de openingsperiode, terwijl Nick de Ruijter, Peter van Biezen en Mickey Bastings de andere Tilburgse treffers voor hun rekening namen.

Danny Stempher bracht na 33 minuten spelen de 4-1 op het scorebord, terwijl diezelfde Stempher ook in de slotperiode succesvol was. Tilburg komt daarmee tot op twee punten van Flyers en is dichtbij het veiligstellen van een plek in de play-offs door het winnen van de tweede periode. Kemphanen staat met zes punten uit vijftien wedstrijden op de laatste plaats.

Eindhoven speelt zaterdagavond in eigen huis de belangrijke wedstrijd tegen Geleen. Tilburg mag zondagavond op bezoek in Herentals.