Kevin Bruijsten ziet de puck in het net liggen in de wedstrijd tussen Trappers en Hamburg in het seizoen 2020-21
Kevin Bruijsten ziet de puck in het net liggen in de wedstrijd tussen Trappers en Hamburg in het seizoen 2020-21 — © Arie Leeuwesteijn

10 februari 202106:59

Door Joep Meijsen

Trappers weert comeback van Hamburg af

Tilburg Trappers heeft op dinsdagavond een 4-3 zege behaald op Hamburg Crocodiles in een duel waarin de Nederlandse ploeg halverwege het duel met 4-0 leidde.

Reno de Hondt scoorde twee keer voor Tilburg Trappers, terwijl ook Jordy van Oorschot en Diego Hofland het doel wisten te vinden. De ploeg incasseerde echter in de laatste negen minuten van de tweede periode drie snelle Hamburgse goals, waardoor de ontmoeting in de slotperiode toch nog spannend werd.

De winst werd echter uiteindelijk over de eindstreep gebracht, waardoor Trappers goede zaken deed op de ranglijst. Concurrent Saale Bulls Halle verloor in eigen huis met 3-5 van Hannover Indians, waardoor Tilburg nu weer alleen op de tweede plaats van de ranglijst in de Oberliga Nord staat.

Bij Tilburg Trappers ontbraken Mickey Bastings, Bartek Bison, Boet van Gestel, Kilian van Gorp en Danny Stempher in de opstelling. Komende vrijdag staat weer een thuiswedstrijd tegen Hamburg op het programma. Op zondag staat Trappers een uitwedstrijd in Leipzig te wachten.

Noah Muller in actie voor Tilburg Trappers in het duel tegen Hamburg Crocodiles in het seizoen 2020-21
Noah Muller in actie voor Tilburg Trappers in het duel tegen Hamburg Crocodiles in het seizoen 2020-21 — © Arie Leeuwesteijn
Reno de Hondt speelt de puck vooruit in een duel tegen Hamburg Crocodiles in het seizoen 2020-21
Reno de Hondt speelt de puck vooruit in een duel tegen Hamburg Crocodiles in het seizoen 2020-21 — © Arie Leeuwesteijn
AL TIL HAM 20210209 012
Kevin Bruijsten in dienst van Tilburg Trappers
Kevin Bruijsten in dienst van Tilburg Trappers — © Arie Leeuwesteijn