Oranje Kroatie WK kans Wurm 2017

1 maart 201814:28

Door [email protected]

Tricorp hoofdsponsor Oranje en WK

IJshockey Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Tricorp als hoofdsponsor van de nationale mannenploeg en het wereldkampioenschap ijshockey zoals dat eind april wordt gehouden in Tilburg.

Werkkleding voor professionals

Tricorp is een leverancier van werkkleding voor professionals met het hoofdkantoor in het Brabantse Rijen. Het bedrijf heeft via Tilburg Trappers al een langjarige connectie met het Nederlandse ijshockey. Ook fungeerde Tricorp in het verleden al eens als hoofdsponsor van de Nederlandse IJshockey Bond. Over het met de sponsoring gemoeide bedrag doen beide partijen geen uitspraken.

Geweldige supporter van het Nederlandse IJshockey

Directeur Rob van Rijswijk van IJshockey Nederland: ‚ÄėHet WK ijshockey in Tilburg gaat een √©cht ijshockeyfeest worden. Wij zijn enorm blij met de ondersteuning door Tricorp van zowel het WK als de mannen van Oranje die in eigen land voor het kampioenschap en de daarbij horende promotie gaan. Tricorp is een geweldige supporter van het Nederlandse ijshockey.

Stoer en robuust

Tricorp is enthousiast over de samenwerking: ‚ÄúDoor ons te verbinden aan diverse sporten weten wij een hele grote doelgroep van eindgebruikers te bereiken. Het is een feit dat een groot deel van de dragers en potenti√ęle dragers van Tricorp mannen en vrouwen zijn die zich zeer thuis voelen bij deze sport en zich kunnen en willen identificeren met de bijbehorende sporters. Zij zien deze sport en sporters als zijnde ‚Äėstoer en robuust‚Äô. Iets dat aansluit bij onze kerncollecties waarmee wij een groeiende vraag en herkenning vanaf de werkvloer krijgen voor ons merk en onze waardevolle producten.

Zowel voor het Nederlands team als de medewerkers van de organisatie is er een speciaal Tricorp kledingpakket samengesteld, bestaande uit onder- als bovenkleding met een casual uitstraling.

Wereldkampioenschap

Het wereldkampioenschap wordt in het IJssportcentrum Tilburg gehouden van maandag 23 april tot en met zondag 29 april. Behalve Oranje nemen ook Australi√ę, Belgi√ę, China, IJsland en Servi√ę deel aan het toernooi. De winnaar promoveert naar Division IB binnen de WK-structuur van de internationale ijshockeyfederatie IIHF.

Het Nederlandse ijshockeyteam opent het toernooi op maandag 23 april om 20.00 uur tegen China. Een dag later op hetzelfde tijdstip is IJsland de tegenstander. Na de eerste rustdag staat op donderdag 26 april om 20.00 uur de wedstrijd tussen Nederland en Servi√ę op het programma. Na de tweede rustdag spelen op zaterdag 28 april om 16.30 uur Nederland en Belgi√ę tegen elkaar. Oranje sluit het toernooi op zondag 29 april om 16.30 uur af met de interland tegen Australi√ę.