Flyers logo 2013 generic 465x310

14 maart 201422:06

Door Remco

UNIS blijft sponsor in Heerenveen

Na de uitschakeling in de halve finale tegen Den Haag, is er ook goed nieuws te melden vanuit Heerenveen. Flyers maakte bekend dat hoofdsponsor UNIS het contract met 1 jaar heeft verlengd.

Dat meldt Flyers in een persbericht. UNIS was sinds dit seizoen hoofdsponsor bij Flyers. Henk Hoekstra, de voorzitter van Flyers, is verheugd met het aanblijven van UNIS: ‚ÄėDoor het aanblijven van UNIS Group als hoofdsponsor is de toekomst van ijshockey op het hoogste Nederlandse niveau in Heerenveen voor een belangrijk deel gewaarborgd. We hebben afgelopen jaren gebouwd aan het versterken van onze organisatie en het team. Dit heeft ons zowel sportief als zakelijk erg geholpen en deze contractverlenging bevestigt dat we de goede weg zijn ingeslagen.‚Äô

UNIS Group bestaat volgende maand 30 jaar en is gespecialiseerd in reparatie van industri√ęle elektronica. Het bedrijf is gevestigd in het Fries Grou en heeft 180 medewerkers. Daarnaast heeft UNIS ook vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Polen, Roemeni√ę, Itali√ę, Spanje, Brazili√ę en China.