Div usasports cover maart2012

10 februari 201212:52

Door Joep Meijsen

USA Sports zet sterker in op ijshockey

Het tijdschrift USA Sports gaat uitbreiden. Daarbij gaat het blad ook meer aandacht besteden aan ijshockey. Tussen de 10 en 24 mpagina's per nummer.

USA Sports is het Nederlandstalige tijdschrift over Noordamerikaanse sporten met in ieder nummer aandacht voor honkbal, basketbal, ijshockey en American football. Daarbij wordt zowel geschreven over de sporten in Nederland als over de profliga's in Noord-Amerika.

In april staat onder meer een interview met Alexander Selivanov op het programma, alsmede een voorbeschouwing op het WK van Nederland in Polen. Het februari-nummer heeft veel aandacht voor de Winter Classic van de NHL en een artikel over het ijshockey in Geleen.

Bij de vernieuwing is sprake van sportspecifieke bijlages, waarbij ook ijshockey aan bod komt. Om de vernieuwing te vieren biedt het blad bezoekers van IJshockey.com korting op het jaarabonnement. In plaats van 37,95 euro kost een abonnement voor het eerste jaar 35 euro. Daartoe moet na het invullen van het formulier, de keuze van het jaarabonnement 'en de sportspecifieke bijlage de kortingscode IJS2012 worden ingevoerd.

Abonneren kan via de site van USA Sports. http://usasports.nl/abonneren.php