Eaters vs hyc juich 170213

19 juni 201310:12

Door Joep Meijsen

Van Mol stapt over naar Eaters

Voormalig jeugd-international Dave van Mol maakt de overstap van Eindhoven Kemphanen naar Geleen Eaters. Laatstgenoemde club maakt ook een reeks contractverlengingen officieel bekend.

Dat maakt Eaters bekend. Daarmee verliest Kemphanen opnieuw een Nederlandse speler. Eerder vertrokken Bob Teunissen, Mike Overweg en Wesley Hendriks al bij de verliezende bekerfinalist van afgelopen jaar. De 23-jarige Van Mol was vorig jaar goed voor vijf goals en tien assists in 33 wedstrijden voor Eindhoven. De in Eindhoven geboren forward speelde sinds het seizoen 2008-09 weer in zijn geboortestad.

Eaters meldt verder dat Erik Tummers, Akim Ramoul, Joery van Rooijen, Lars Engwegen, Sander van Leeuwen en Lars van Sloun hun ja-woord hebben gegeven aan de club. Dagblad De Limburger meldde een deel van deze verlengingen vorige week al, maar dat werd toen nog ontkend door de club en enkele van de spelers.

De club stelt nu in gesprek te gaan met spelers van buiten Geleen om de selectie te versterken en zich te oriënteren op imports voor het komende seizoen. Daarnaast liggen er nog aanbiedingen bij een aantal andere Nederlandse spelers die vorig jaar voor Eaters uitkwamen. De club heeft de prijzen van zowel losse kaarten als seizoenskaarten voor het komende jaar verlaagd.