Eaters Flyers RBS Glenn Bakx schaal Ron Berteling 24 09 2017

25 juni 201820:15

Door Remco

Van Sloun en Bakx verlengen in Geleen

Eaters Geleen kan ook komend seizoen beschikken over de oude rotten Glenn Bakx en Lars van Sloun. Dat maakte Eaters vandaag bekend op de website van de club.

Lars van Sloun en Glenn Bakx debuteerden in 2006 voor de hoofdmacht van Geleen. Beide spelers wonnen dat jaar ook goud met Nederland U18 in Division II. De inmiddels 29-jarige Bakx is sinds de zomer van 2014 captain van Eaters en won samen met de 28-jarige van Sloun de nodige prijzen in Geleen. Met het duo won Geleen in 2010 de bekerfinale en in 2012 het kampioenschap van Nederland. De afgelopen jaren wonnen van Sloun en Bakx met hun ploeg tweemaal de Ron Bertelingschaal.

Van Sloun vierde afgelopen seizoen in januari zijn 450e wedstrijd voor Geleen en zal komend jaar de grens van 500 duels behalen.

Eerder verlengde Geleen al met Rowan Delil, Michael Sterkens, Levi Smeets, Thom Smits, Renzo Meulenbeek, Mitch Koumans, Joey Geurts, Tom Marx, Maxime Pellegrims, Vadim Gyesbreghs en Luca Heutmekers. Daarnaast haalde de club al de nodige aanwinsten met Yan Turcotte (Heerenveen), Matt Beer (Canada), Sebasti√°n Kragt (Eindhoven) en Nick Verschuren (Eindhoven).


Eaters Lars van Sloun 2017