Flyers vs Hijs 2018 janssen juicht

13 juli 201815:45

Door Joep Meijsen

Vier spelers verlengen bij Flyers

Unis Flyers Heerenveen heeft de contracten van een kwartet spelers verlengd. Het gaat om Brent Janssen, Aldo van Aalderen, Mark Hoekstra en Tobie Collard.

Daarmee krijgt de selectie van Heerenveen steeds meer vorm. Van het viertal was Brent Janssen met vijf goals en 25 assists in 28 wedstrijden het productiefst. De 30-jarige voormalige jeugdinternational vormt al jaren een vaste waarde in het team van Heerenveen. Alleen in het begin van zijn loopbaan, tussen 2007 en 2010 kwam hij enkele jaren uit voor Amsterdam. Van Aalderen speelde dertig wedstrijden in Beneliga en Final Four en kwam tot vijf goals en vijf assists. De 26-jarige aanvaller debuteerde in het seizoen 2011-12 in het team van Heerenveen.

Verdediger Mark Hoekstra is ook zijn hele leven actief voor Flyers. Vorig jaar trof hij een keer, nam zeven assists voor zijn rekening en liep tegen slechts twee minuten straf op in 28 wedstrijden. Tobie Collard stapte afgelopen jaar over vanuit Amsterdam. De 19-jarige jeugdinternational had een goal en vijf assists.