Foto van het Girls only weekend 2021
Foto van het Girls only weekend 2021

7 september 202310:29

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Welkom bij het Girls Only Hockey Weekend 2023!

Komend weekend 9 en 10 september, een weekend vol ijshockeyplezier speciaal voor meiden vanaf 9 jaar, waar ze de kans krijgen om samen met andere meiden te schitteren op het ijs.

Op zaterdag 9 september staan er van 12:50 uur tot 18:55 uur wedstrijden gepland, en op zondag 10 september van 10:00 uur tot 17:05 uur. Het belooft een weekend vol actie en competitie te worden.

Tombola

Ook dit jaar hebben we iets speciaals voor jullie in petto: een geweldige tombola met meer dan 700 prijzen, allemaal gesponsord door genereuze partners. Daarnaast kun je voor het eerst exclusieve shirts met het Girls-logo en het logo van IJshockey Nederland kopen.

Deelnemers

De deelnemers hebben zich individueel ingeschreven, en de organisatie heeft teams samengesteld met meiden en vrouwen uit heel Nederland, en zelfs enkele deelnemers uit Belgi√ę. Verwacht leuke wedstrijden gedurende het hele weekend.

Prijsuitreiking met de Ilse Robben Award

Tijdens de prijsuitreiking zullen we de Ilse Robben Award uitreiken aan iemand die de afgelopen jaren een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het vrouwenijshockey, zowel nationaal als internationaal.

Vrijwilligers

We willen graag onze waardering uitspreken voor de vele vrijwilligers die dit weekend mogelijk maken. De organisatie en de meiden kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen in het Thialf ijsstadion in Heerenveen. Tot dan!