Kerstkaart ijshockey nederand 2023

22 december 202319:57

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Wij wensen jou een gezond & sportief 2024!

Beste ijshockeyliefhebber,

We kijken terug op gelukkig weer een normaal verlopen ijshockeyjaar, zonder vervelende pandemie. Een jaar met veel passie en toewijding en vele mooie momenten. Momenten die ons verbinden in de liefde voor onze sport.

Ook in het nieuwe jaar zetten we ons in met fairplay en respect voor de bloei van onze sport. Tolerantie, empathie, samenwerking en plezier zijn kernwaarden die onze ijshockeygemeenschap sterker kunnen maken.
Laten we elkaar begrijpen, helpen en samenwerken als één team om nog meer te bereiken. Hoopvol gaan we naar een prachtig 2024, waarin we samen de passie voor ijshockey blijven delen en onze sport blijven ontwikkelen.

We willen je oprecht bedanken voor je geweldige inzet voor onze sport. Zonder die inzet van jou en vele anderen kan onze sport niet bestaan. We hopen dat je de komende periode kunt genieten van het samenzijn, de warmte, gezelligheid en mooie momenten met de mensen waar je van houdt.
Het bestuur en bureau van IJshockey Nederland wensen jou en je dierbaren, mooie feestdagen en een goed, gezond en gelukkig 2024.

Namens het bestuur en het bureau van IJshockey Nederland,

Met warme groeten,

Jan Hopstaken,

voorzitter

0002