Div scanlon creek 1112

17 februari 201209:55

Door Joep Meijsen

Win een ijshockeykamp in Canada

IJshockey.com en Scanlon Creek Hockey geven samen een gratis ijshockeykamp in Canada weg voor een Nederlandse jeugdspeler. Daartoe hoeven alleen maar twee eenvoudige vragen beantwoord te worden.

De prijs is inclusief onderdak, eten en drinken en transport in Canada. De retourvlucht naar Canada is op eigen kosten. Deelnemers wordt aangeraden thuis eerst even te overleggen alvorens mee te doen aan de prijsvraag. De prijsvraag staat open voor junioren uit de geboortejaren 1992 tot en met 1996. Het kamp wordt gehouden tussen 23 juli en 18 augustus 2012.

Scanlon Creek Hockey is een ijshockeyschool die in 2009 is opgericht door de in Rusland geboren ijshockeycoach Jenya Feldman en de ervaren profijshockeyer Matt Smith, die onder meer in de American Hockey League speelde en op het hoogste niveau in Finland en Itali√ę. Het kamp wordt gehouden in Bradford, Ontario waar Scanlon Creek beschikt over een uitgebreid complex met alle faciliteiten. Het grootste deel van de trainingen vindt plaats op het moderne Innisfil Recreational Complex.

Meer informatie is te vinden via www.scanloncreekhockey.com.

Wil je een gratis plek in dit Canadese kamp winnen? Geef dan antwoord op de volgende twee vragen.

1. De goalie-instructor van het kamp is een ervaren voormalige prof die onder meer twee keer kampioen van Duitsland is geweest met Adler Mannheim en twee keer op de Olympische Spelen uitkwam voor Itali√ę. Wat is zijn naam?

2. In welke Europese plaatsen houdt Scanlon Creek Hockey dit jaar Europese Evaluation Camps?

Stuur je antwoorden uiterlijk 24 februari 2012 naar [email protected]. Vermeld ook duidelijk je naam, geboortedatum en het team waar je speelt. De prijswinnaar wordt persoonlijk ge√Įnformeerd over de uitslag.