Panters vs gijs 011016

22 augustus 201713:57

Door Joep Meijsen

Zoetermeer trekt Zwartbol aan

Verdediger Luke Zwartbol maakt de overstap van Den Haag naar Zoetermeer. Daarmee krijgt de selectie van Panters voor het nieuwe seizoen steeds meer vorm.

Zwartbol was vorig seizoen in Den Haag in veertien wedstrijden in de Beneliga goed voor drie goals en twee assists. Het was zijn derde seizoen in de Hofstad. Daarvoor speelde hij in Dordrecht en was hij actief voor het team van het CTO in Eindhoven. Zwartbol komt oorspronkelijk bij Dordrecht vandaan. Eerder deze maand verlengde Zoetermeer al de contracten van verdedigers Luuk Tammerijn en Mitchell Riedijk en aanvaller Bas Tammerijn. Ook werd de jeugdige Jay Huisman aan de selectie toegevoegd en werd bekend dat doelman Kevin Riedijk er een jaar aan toevoegd in het shirt van Panters.

De selectie van Panters richting het nieuwe seizoen wordt daarmee steeds completer. Ook spelers als Michiel van der Spek, Leroy Haanstra, Teris Wright, Michael van Rijswijk, Mick Trimp en captain Joy Turpijn maken komend seizoen deel uit van de selectie van Zoetermeer.Panters vs gijs 011016