Dat maakt de club bekend. De 18-jarige Collard speelde vorig seizoen door blessureleed maar een beperkt aantal wedstrijden, maar speelde wel de WK's met de U18 en U20 van Nederland. Voor zijn komst naar Amsterdam debuteerde Collard Dordrecht in de Beneliga. De forward is oorspronkelijk afkomstig van Utrecht.

De inmiddels dertigjarige Brent Janssen was vorig jaar in de Beneliga goed voor zeven goals en 29 assists in 27 wedstrijden. Met Flyers won hij vorig jaar zowel de Beneliga, als het Nederlandse kampioenschap en de nationale beker. 'Brent is een groot onderdeel van het succes van afgelopen seizoenen. Hij werkt super hard op en buiten het ijs en is van veel toegevoegde waarde in het verdedigings- en aanvalsvak. Brent is inzetbaar tijdens alle situaties op het ijs en bovendien speelt iedereen graag met hem in een aanvalslijn', vertelt coach Mike Nason over Janssen.

De pas zestienjarige Ernesto Klem krijgt bij Flyers de kans om tussen ervaren spelers in ervaring op te doen. De verdediger had vorig seizoen een assist in de Beneliga en kwam uit voor Oranje onder achttien jaar. Klem is geboren in Den Haag en speelde voorheen in Dordrecht, waar hij twee jaar geleden ook debuteerde in de Beneliga.

Voor Flyers betekent dit dat de selectie weer een stuk verder rond is. Het team heeft nu een doelman, vijf verdedigers en twaalf aanvallers onder contract. De club zegt nog in gesprek te zijn met een doelman en enkele verdedigers.