Eaters vansloun kiss cup 250312

14 juni 201310:48

Door Joep Meijsen

Eerste contracten bij Geleen

Geleen heeft mondeling een akkoord bereikt met vier spelers. Enkele andere jongens buigen zich over de laatste aanbieding van de Limburgse eredivisionist, terwijl andere spelers waarschijnlijk niet terugkeren bij Eaters.

Dat meldt dagblad De Limburger. De krant meldt dat Eaters een mondeling akkoord heeft bereikt met Akim Ramoul, Lars van Sloun, Lars Engwegen en Sander van Leeuwen. Daarmee maakt ook Eaters een start met de samenstelling van de selectie voor komend seizoen.

Erik Tummers, Rowan Delil en Joery van Rooijen denken nog na over de geboden aanbieding. Kay Gielen en Luca Heutmekers zouden niet tevreden zijn over de gedane aanbieding, terwijl de gesprekken met Jeffrey Mens intussen gestaakt zijn. Ook Bryan Mens zou twijfelen over voortzetting van zijn loopbaan bij Eaters.

De krant citeert ook veteraan Jeffrey van Iersel. Hij zegt de laatste tijd niets van de club gehoord te hebben. 'Ik had een doorlopend contract toen de club failliet ging. Toen is mij beloofd dat ik een nieuw contract zou krijgen met eenzelfde salaris. Maar de club bood me de de helft. Daar kon ik niet mee akkoord gaan. Dat gesprek heeft een maand geleden plaatsgevonden en sindsdien heb ik niets meer van de club gehoord', aldus Van Iersel.

Geleen Eaters en enkele spelers stellen dat De Limburger te vroeg over de overeenkomsten schrijft. Het zou allemaal nog niet definitief zijn.