6 november 200400:00

Door Joep Meijsen

Game Day Preview 06-11

Slechts een wedstrijd op het programma in de strijd om de Challenge Cup. Heerenveen ontvangt in eigen huis Tilburg Trappers. Toch een Game Day Preview waard.

Preview Flyers - Trappers

Aanvangstijd: 19.30 uur
Locatie: Thialf, Heerenveen
Referee: Van Baast (v.d Waarden, Sterkens)
Streaks (w - l - otw - otl):
Flyers laatste vijf wedstrijden 4 - 1 - 0 - 0
Trappers laatste vijf wedstrijden 2 - 3 - 0 - 0
Laatste ontmoeting: Heerenveen won in het hol van de leeuw zonder veel moeite met 3-0. Ex-Trapper Don Nichols had twee goals in de ontmoeting.
Bijzonderheden: De Heerenveen had op vrijdagavond geen kind aan Den Haag en bracht de ploeg uit de residentie de eerste nederlaag in eigen huis toe. Naar alle waarschijnlijkheid de eerste thuiswedstrijd voor Oleg Timchenko, terwijl het meespelen van Don Nichols onzeker is. Tilburg Trappers boekte vorige week de eerste zege in de Challenge Cup, maar wist tot nu toe dit seizoen pas Ă©Ă©n uitwedstrijd in winst om te zetten. De ploeg werd recentelijk versterkt met de Zweed Erik Zachrisson, die in zijn eerste wedstrijd vorige week direct tot scoren kwam.
Voorspellingen IJshockey.com-toto: 192 voorspellingen, waarbij 93 procent kiest voor een overwinning voor Heerenveen, twintig mensen verwachten overtime, de meest genoemde uitslag is 5-2.