Transfers eredivisie

14 juni 202309:42

Door Danny Micola von FĆ¼rstenrecht

Nationale transfers: transparanter en efficiƫnter

Bij IJshockey Nederland streven we naar een gestroomlijnd en transparant transfersysteem dat de belangen van alle betrokken partijen dient. Wij geloven in het bevorderen van eerlijkheid, duidelijkheid en efficiĆ«ntie in het overplaatsingsproces van spelers. Daarom hebben we een volledig geautomatiseerd systeem geĆÆmplementeerd, waarin het merendeel van de transfers zonder tussenkomst van menselijke beslissingen verloopt.

Ons geautomatiseerde transfersysteem is ontworpen om onnodige vertragingen en onzekerheden te minimaliseren. Het zorgt voor een vlotte afhandeling van de transfers, met inachtneming van de wensen en voorwaarden van zowel de spelers als de clubs. Hierdoor kunnen spelers snel van club veranderen en hun carriĆØre voortzetten.

Hoe werkt het?

Wanneer een transfer wordt geĆÆnitieerd, wordt het proces automatisch in gang gezet. Het systeem controleert op compatibiliteit tussen de betrokken clubs en spelers. Indien alles in orde is, wordt de transfer automatisch goedgekeurd.

Het geautomatiseerde systeem zorgt ook voor duidelijkheid en betrokkenheid van de spelers zelf. Voordat een transfer definitief wordt gemaakt, moet de betreffende speler persoonlijk zijn akkoord geven. Op deze manier waarborgen we dat de speler zelf achter de overgang staat en de juiste keuze maakt voor zijn of haar sportieve loopbaan.

Bezwaarprocedure

Hoewel het geautomatiseerde systeem zorgt voor een soepele afhandeling van de meeste transfers, kunnen er situaties bestaan waarin bezwaren naar voren komen. Hiervoor bestaat de bezwaarprocedure zoals beschreven in artikel 9 van het Sportreglement. Als er een bezwaar wordt ingediend tegen een transfer, wordt dit apart beoordeeld.

Actuele Transfers

Om onze toewijding aan transparantie te tonen en iedereen op de hoogte te houden, hebben we een speciale sectie op onze website gecreƫerd waar alle actuele transfers worden vermeld. Je kunt deze transfers bekijken op onze website via de volgende link: IJshockey Nederland Transfers. Deze pagina wordt direct bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de informatie altijd up-to-date is.

Bij IJshockey Nederland geloven we dat transparantie in transfers essentieel is om een eerlijk en goed functionerend transfersysteem te garanderen. Ons geautomatiseerde systeem, in combinatie met de mogelijkheid van bezwaar en de betrokkenheid van de spelers zelf, stelt ons in staat om deze helderheid te waarborgen. We blijven ons inzetten voor het verbeteren en verfijnen van ons transfersysteem, zodat alle betrokkenen kunnen profiteren van een vlotte en eerlijke transfer.