Hellotickets 1

5 oktober 202312:02

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

ADVERTORIAL

Iconische ijshockeylocaties om te bezoeken tijdens je trip naar New York

Op het moment dat je je vliegtickets naar New York hebt geboekt, is de kans erg groot dat je meteen wat onderzoek gaat doen naar leuke dingen die er zoal te doen zijn tijdens je verblijf. Het bezoeken van een ijshockeywedstrijd is er daar eentje van. Wist je dat er in totaal maar liefst drie ijshockeyteams gestationeerd zijn in New York? Het kan dus zomaar zo zijn dat er ook een stadion in de buurt van je verblijf te vinden is. Waar je deze teams kunt bezoeken en hoe je dat het beste kunt doen, lees je hier.

In New York zijn er drie ijshockeyteams actief

Er zijn dus in totaal drie teams actief in de stad. Het gaat namelijk om de New York Rangers, New Jersey Devils en de New York Islanders (NHL). Naar welk team je ook gaat kijken, je bent altijd zeker van een waar spektakel, trouwe supporters en een hele show om het spel heen. Niet zo gek dus dat je daar makkelijk een hele avond voor uit kunt trekken. Je leert de leukste liedjes, scoort de meest lekkere snacks en haalt er meteen leuke souvenirs voor het thuisfront. Hier kijk je vast en zeker je ogen uit.

Bezoek een wedstrijd van de New York Rangers in Madison Square Garden

De New York Rangers spelen thuis in Madison Square Garden. En dit is ook meteen de meest iconische locatie van de hele stad. In het seizoen vinden hier per week meerdere wedstrijden plaats, waar je N.Y. Rangers tickets voor kunt kopen. En dankzij de ligging in hartje Manhattan, niet ver van het Empire State Building, is de evenementenhal ook nog eens erg makkelijk te bereiken. Wel zo handig als je een overnachting in dit stukje van de stad hebt geboekt.

Bezoek een wedstrijd van de New Jersey Devils in Prudential Center

Iets buiten de stad, in New Jersey, is Prudential Center gelegen. Dit is de thuishaven van de New Jersey Devils. De mascotte NJ Devil zorgt voorafgaand aan de wedstrijd en tussen de pauzes door voor volop vermaak en bij aankomst kleurt het stadion volop rood. Dit is namelijk de kenmerkende kleur van het team. Zo weet je meteen welke kleur je moet dragen tijdens een wedstrijd in het stadion.

Bezoek een wedstrijd van de New York Islanders in de UBS Arena

Aan de oostkant van de stad, voorbij de wijk Queens, ligt de UBS Arena. Dit charmante stadion ademt een en al sfeer uit en biedt tijdens de wedstrijden plek aan 17.255 supporters. De arena, die in Belmont Park in Elmont is gelegen, is op 19 november 2021 geopend. Het is de thuisbasis van de New York Islanders en vervangt hiermee het Nassau Coliseum.

De stadia zijn erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer

Het maakt niet uit voor welke wedstrijd in New York je een kaartje weet te bemachtigen. Alle stadia zijn erg makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het metronetwerk van de stad staat namelijk bekend als erg betrouwbaar en vaak kun je een combiticket kopen. Dit betekent dat je meerdere dagen of een bepaald aantal uur mag reizen met het openbaar vervoer en dat je dus erg makkelijk kunt navigeren door de hele stad. Wie weet ontdek je ook meteen een aantal verborgen pareltjes in New York.

Het perfecte avondje uit voor een memorabele vakantie in New York

De energie in een stadion, de magische locaties en de geweldige sfeer door de (trouwe) supporters, maakt jouw bezoek aan een wedstrijd memorabel. Je komt vast en zeker met de mooiste herinneringen thuis en kunt nog erg lang na blijven praten over wat je allemaal hebt gezien en mee hebt gemaakt. Gieren de vakantiekriebels nu al door je lichaam? Dan is het een erg goed idee om alvast eens te kijken welke wedstrijden er zijn gepland rond de periode dat je in New York bent.

Tip! Vis niet achter het net en boek altijd ruim van tevoren een goede plek

Tijdens een bezoek aan New York wil je wel meteen graag zeker zijn van een plekje tijdens een wedstrijd. Maar wist je dat deze wedstrijden razend populair zijn om te bezoeken? Daarom is het altijd erg slim om je tickets voor een wedstrijd ruim van tevoren te boeken. Hierdoor hoef je niet ter plekke de tickets nog te regelen en kun je ook nog eens een erg goede plek uitzoeken. Let er wel op dat hoe dichter bij het veld je zit, des te hoger de prijzen van de tickets zijn.