Eredivisie 2024/25

Paul de Vries (r) Marne en voorzitter Jan Hopstaken (l) IJshockey Nederland tekenen overeenkomst onder toeziend oog Martin de Wilde
Paul de Vries (r) Marne en voorzitter Jan Hopstaken (l) IJshockey Nederland tekenen overeenkomst onder toeziend oog Martin de Wilde

7 juni 202413:07

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Marne nieuwe sponsor van scheidsrechters in de Eredivisie

IJshockey Nederland is verheugd om aan te kondigen dat Marne de nieuwe sponsor is van de scheidsrechters in de Eredivisie. Marne levert een substanti√ęle bijdrage om de scheidsrechters in de Eredivisie te ondersteunen.

Als onderdeel van deze sponsoring ontvangen alle scheidsrechters in de Eredivisie nieuwe, opvallende shirts met daarop het Marne-logo en het logo van IJshockey Nederland. Wat daarnaast ook meteen opvalt, is de rode helm die de scheidsrechters zullen dragen. Hiermee maken onze refs duidelijk onderscheid op het ijs.

Directeur Paul de Vries van Marne geeft ook zijn visie waarom hij de scheidsrechtersorganisatie een warm hart toedraagt: "Een pittig potje kan alleen gespeeld worden met goede scheidsrechters." Dit past ook in de missie van Marne, waar mens en milieu centraal staan.

"Een pittig potje kan alleen gespeeld worden met goede scheidsrechters."

— Directeur Marne Paul de Vries

Martin de Wilde, hoofd scheidsrechters (RIC), is erg ingenomen met deze ondersteuning van Marne. Martin: "Ik ben zelf Groninger in hart en nieren, en wat is er nu mooier dan dat een Gronings bedrijf alle scheidsrechters in de Eredivisie ondersteunt. Binnen IJshockey Nederland zijn de scheidsrechters echt een belangrijke pijler."

De samenwerking met Marne Mosterd onderstreept het belang van goede scheidsrechters binnen de sport en draagt bij aan de professionalisering van het Nederlandse ijshockey. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn trots op deze mooie stap vooruit. De overeenkomst is voor drie jaar.

"Ik ben zelf Groninger in hart en nieren, en wat is er nu mooier dan dat een Gronings bedrijf alle scheidsrechters in de Eredivisie ondersteunt. Binnen IJshockey Nederland zijn de scheidsrechters echt een belangrijke pijler."

— Martin de Wilde

Ook nieuwsgierig welke producten Marne nu produceert klik op de knop hieronder en bekijk hun website.