Ref Leermakers Smile 1213

23 januari 202008:16

Door Joep Meijsen

Morning Skate: een mooie aanwijzing voor Leermakers

In de Morning Skate vanmorgen aandacht voor een mooie aanwijzing voor linesman Joep Leermakers, voor de wedstrijd van Steve Mason van gisteren, het komende WK in Eindhoven en meer.

Een mooie aanwijzing...

voor de Nederlandse linesman Joep Leermakers. Hij staat op de lijnen bij de finale van de Champions Hockey League op 4 februari in Hradec Králové. De wedstrijd staat onder leiding van de referees Kristian Vikman en Mikko Kaukokari die actief zijn in Finland. De linesmen zijn de Duitser Andreas Hofer en Leermakers, die beiden actief zijn op het hoogste niveau in Duitsland. De finale in de CHL gaat tussen het Tsjechische Mountfield HK en de regerende kampioen Frölunda Indians uit Zweden.

Meer informatie op de website van de CHL >>>

Het team van...

international Steve Mason blijft wedstrijden verliezen. Gisteravond werd met 0-4 verloren van HC Thurgau. Mason had drie schoten op doel, maar bleef logischerwijs puntloos. Hij eindigde wel neutraal in de +/-.

Het WK in Eindhoven...

start komende zaterdag. Tijd om kennis te maken met de andere deelnemers aan het kampioenschap, Chinese Taipei, Kazachstan en Australië zijn de tegenstanders van het Nederlands vrouwenteam U18.

Lees meer over de tegenstanders van Oranje en de kaartverkoop in Aftellen naar Eindhoven >>>

Sterspeler Auston Matthews...

van de Toronto Maple Leafs heeft zich afgemeld voor de All Star Game. Hij wil de pauze in het speelschema in de NHL gebruiken om te herstellen van een polsblessure. Matthews wordt vervangen door aanvaller Brady Tkachuk van de Ottawa Senators. De All Star Game wordt komend weekeinde in St. Louis gespeeld.

De American Hockey League...

heeft verdediger Brandon Manning van de Bakersfield Condors voor vijf wedstrijden geschorst vanwege het maken van een racistische opmerking in de richting van aanvaller Bokondji Imama van de Ontario Reign.

En Gritty...

haakte weer eens in op de actualiteit...