SPLT2786

2 september 201809:40

Door Joep Meijsen

Morning Skate: Livestreams, oefenduels en een Open Dag

In deze compacte Morning Skate aandacht voor de Thialf Icehockey Cup, met links naar de livestreams, uitslagen van de oefenduels van gisteren en meer.

Vandaag de tweede dag van de...

Thialf Icehockey Cup in Heerenveen. Twee wedstrijden op het programma. TeamNL opent de dag om 13.30 uur met de wedstrijd tegen Dusseldorf in de strijd om de derde plaats. Vanaf 17.00 uur spelen Bremerhaven en Krefeld tegen elkaar om de toernooiwinst.

De organisatie van de...

Thialf Icehockey Cup zorgt vandaag voor livestreams van beide wedstrijden. Dit betekent dat zowel het duel van TeamNL als de finale live te zien zullen zijn via internet. Met interviews en commentaar. De streams kosten per wedstrijd 3,50 euro en zijn te bekijken via de onderstaande links:

TeamNL - DEG >>>

Bremerhaven - Krefeld >>>

Het had gisteren...

niet veel gescheeld of TeamNL had de finale gehaald. Via goals van Max Hermens en Nardo Nagtzaam werkte de ploeg een vroeger 2-0 achterstand weg en kreeg zelfs kansen om de wedstrijd te winnen. Uiteindelijk werd na penaltyshots eervol verloren. Klik hier voor het wedstrijdverslag met de foto's van Marco Spelten >>>

Terwijl in Thialf het...

toernooi om de Icehockey Cup aan de gang was, speelde Unis Flyers Heerenveen de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. In Tilburg werd met 3-9 gewonnen van het Nederlands team onder 20 jaar. Aldo van Aalderen scoorde drie keer voor Heerenveen, terwijl Eef Gerritsen twee keer succesvol was voor de U20 van Nederland. De volledige sheet is hier te vinden >>>

Ook Leuven Chiefs...

oefende gisteren. De vriendschappelijke wedstrijd tegen het Franse Valenciennes werd met 3-4 verloren.

Ook regerend landskampioen..

en bekerwinnaar Hijs Hokij Den Haag opent het seizoen. Vandaag vanaf 15.00 uur is er een open dag in De Uithof. De spelers worden voorgesteld aan het publiek, de ploeg traint en er zijn interviews met een muziek. Tenslotte is er ook nog een barbecue.