Nationale girls dag 2

15 oktober 202317:20

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Nationale Girls Dag 2023 - Een Dag Vol IJshockeyplezier voor Meisjes!

Dit jaar wordt er een Nationale Girls dag georganiseerd door IJshockey Nederland waarbij we alle meisjes uitnodigen vanaf 7 tot 18 jaar. We gaan deze fantastische dag organiseren op 18 november a.s. Tijdens deze dag trai-nen en spelen de meiden met elkaar en tegen elkaar en als afsluiting de wedstrijd bekijken van het Nationaal U18 vrouwenteam tegen Belgi√ę U18. Een prachige dag met veel speelplezier en FUN.

Wat ga je doen op deze dag?

Programma:
11:30 uur aanmelden
12:30 tot 13:45 ijstraining
14:00 tot 17:30 Game’s 3vs3
18:00 tot 20:30 wedstrijd U18 Nationaal vs Belgi√ę U18

De ijsbaan wordt tijdens de training opgedeeld in verschillende trainingsstations. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde coaches en coaches in opleiding. Ook zullen nationale team coaches van de U18 vrouwen aanwezig zijn.

Locatie:

IJssportcentrum Tilburg
Stappegoorweg 3
5022 DA Tilburg

Wat moet je meenemen?

Neem je volledige uitrusting mee inclusief sticks en drinkfles mee.

De doelstellingen van deze trainingsdag zijn

(a) het verkrijgen van inzicht in jonge talenten ter voorbereiding op selectie voor het nationale U18-vrouwenteam

(b) clubtrainers/coaches inzicht te geven op het functioneel werken met stations en oefeningen gericht op de ontwikkeling van de basisvaardigheden

(c) in een sportieve ambiance kinderen nog enthousiaster te maken voor de ijshockeysport

(d) kinderen van diverse clubs samen te laten spelen om Fairplay & Respect te bevorderen;(e) een onvergetelijke dag te cre√ęren voor spelers en ouders.

Opgave

Let op:
Wanneer je op opgave klikt ga je naar de beveiligde inlog van mijn-ijshockey Nederland. Je inlognaam is je email adres waarmee je kind geregistreerd staat bij de club waarvoor ze speelt. Wij als ijshockey Nederland kunnen dit niet wijzigen. Heb je nog geen wachtwoord doe een wachtwoord reset.