Div Bekersjeugd U17

20 november 202014:38

Door Joep Meijsen

Ook routekaart voor jeugdcompetities

De ontwikkelingen rond het coronavirus lijken zich in Nederland voorzichtig in de goede richting te bewegen. Inmiddels hebben de clubs ook een voorlopige zogenoemde routekaart ontvangen voor een herstart van het jeugdijshockey.

Eerder was er al een soortgelijke routekaart gepubliceerd voor de hervatting van de Eerste Divisie. Alles vanzelfsprekend onder voorbehoud actuele ontwikkelingen die voor verdere vertraging of zelfs afgelasting kunnen zorgen. IJshockey Nederland is van plan alle competities vanaf 15 januari weer op te starten. Voor die tijd moeten trainingen worden hervat en hopelijk is het vanaf medio februari mogelijk om gedoseerd weer publiek toe te laten.

Omdat de tussenliggende periode van spelen te lang is geweest, wil IJshockey Nederland de competities in zijn geheel opnieuw inplannen. Daarbij is het uitgangspunt om een halve competitie te spelen volgens de eerder aangekondigde regionale indeling. Uitzondering hierop is de U19+. Het moet allemaal uitmonden in een finaledag voor U14, U16 en U19+ op zaterdag 27 maart 2021.

Tags

Jeugd