7 december 200500:00

Door [email protected]

Tijnagel vrijdag herdacht

Het bestuur van Nijmegen Emperors organiseert aanstaande vrijdag in het Triavium een herdenking voor de maandag overleden Ben Tijnagel. De herdenking begint om 19:00; de geplande wedstrijd tegen Eaters Geleen begint hierdoor pas om 21:15.

Ben Tijnagel kwam maandag 5 december op tragische wijze om het leven bij een verkeersongeval. Hij wordt algemeen beschouwd als de beste ijshockeyer die Nijmegen ooit heeft voortgebracht.

De herdenkingsbijeenkomst in het Triavium is voor iedereen gratis toegankelijk. De herdenking zal ongeveer een uur duren, waarna iedereen gelegenheid heeft om in café Pierre na te praten.

Rond 20:45 gaan de kassa's open voor de wedstrijd tegen Geleen. Het bestuur van Emperors stelt gratis kaarten voor deze wedstrijd ter beschikking aan alle oud-teamgenoten en oud-begeleiders uit de Nijmeegse en Rotterdamse seizoenen van Ben Tijnagel. Zij kunnen zich via de mail melden bij het bestuur van Nijmegen Emperors: [email protected].

Het condoleanceregister voor Ben Tijnagel is nog steeds open. Inmiddels hebben 500 mensen het register getekend. Het register kan hier (klik hier) worden gelezen en getekend.