Logo WPFG 2022 RGB ijshockey nederland

10 februari 202217:07

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

WORLD POLICE & FIRE GAMES 2022

De World Police & Fire Games komt voor het eerst in de historie naar Nederland. IJshockey is één van de sporten. Teamstripes gaat hun scheidsrechters beschikbaar stellen om de ijshockeywedstrijden in goede banen te leiden.

In sport we unite

De internationale spelen voor personeel van politie, brandweer, douane en Dienst Justiti√ęle Inrichtingen worden volgend jaar voor het eerst in de historie in Nederland gehouden.

Van 22 tot en met 31 juli 2022 staat Nederland in het teken van de World Police & Fire Games. De havenstad Rotterdam is tien dagen lang het kloppend hart van dit grootse en bovenal unieke breedtesportevenement.

Ruim 10.000 politiemensen, brandweerlieden, medewerkers van douane en Dienst Justiti√ęle Inrichtingen afkomstig uit 70 verschillende landen doen mee aan de WPFG2022. Zij zullen actief zijn in maar liefst 63 sportonderdelen waaronder crossfit, atletiek, triatlon, waterpolo, kitesurfen en de ultimate firefighter.

Ontmoeten, sportiviteit & respect

De World Police & Fire Games 2022 zet sport in als middel om ontmoetingen tussen hulpverleners tot stand te brengen. Daarnaast is het doel om sportiviteit te stimuleren en respect te genereren voor al die hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan.

Het belooft voor zowel deelnemers als toeschouwers een geweldig spektakel te worden in de zomer van 2022. Ben jij erbij?
www.wpfgrotterdam2022.com

In sport we Unite

— Motto van World police en fire games

Delen