Home OrganisatieWedstrijdzakenProcedure nationale transfers → Deadlines aanmelden nationale transfers

Dead­lines aan­mel­den nati­o­na­le transfers

Deadline nationale transfers Eredivisie

Met betrekking tot de deadline voor nationale transfers is besloten dat de datum is bepaald op 1 september 2023 en dat het bestuur alleen in buitengewoon uitzonderlijke gevallen nationale transfers buiten de transferdeadline naar eigen oordeel en na consultatie met de competitiecommissie goedkeurt. De deadline voor dergelijke uitzonderingen is bepaald op 31 december 2023.

Deadline nationale transfers U23-, U17-, U15-, U13-competities

Met betrekking tot de deadline voor nationale transfers is besloten dat de datum is bepaald op 1 september 2023. Het bondsbestuur kan in uitzonderlijke gevallen voor deze categorie√ęn transfers toelaten buiten de in dit artikel vernoemde termijnen. In het bijzonder wanneer betrokken spelers en clubs met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen of wanneer kan worden vastgesteld dat de belangen van de speler zwaarder wegen dan de belangen van de vereniging. Het bestuur zal hierbij immer advies inwinnen bij de competitiecommissie en de directie. De termijn voor dergelijke gevallen sluit op 31 december.

Deadline nationale transfers overige seniorencompetities

In de overige seniorencompetities is een speler die na een nationale transfer door een nieuwe vereniging bij IJshockey Nederland wordt geregistreerd, in het betreffende seizoen niet speelgerechtigd wanneer de transfer is aangevraagd in een periode van veertien (14) dagen voor het einde van de reguliere competitie.

Na een derde transfer in een seizoen is de speler niet langer speelgerechtigd

Spelers die voor de derde keer in een seizoen na een nationale transfer door een nieuwe vereniging bij IJshockey Nederland wordt geregistreerd, is in het betreffende seizoen niet langer speelgerechtigd.

Laatst gewijzigd op 12 juni 2023 om 08:56