Pilot systeem beschikbaar gemaakt door Morawa
Pilot systeem beschikbaar gemaakt door Morawa

3 februari 202312:51

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Info van de bond

Presentatie robot camera systeem

Iedereen alle wedstrijden zien waar je wilt, wanneer je maar wilt.

Dat kan nu met het robot camerasysteem van Morawa. Wij nodigen u graag uit bij de bijeenkomst voorafgaande aan de oefeninterland Nederland – Oostenrijk, in Heerenveen Thialf op 10 februari om 19.00 uur. IJshockey Nederland zal samen met Morawa de presentatie verzorgen over dit hypermoderne camerasysteem.

Op uitnodiging van IJshockey Nederland komt Martin Vejvar namens Morawa naar Nederland. Morawa Oostenrijk is een belangrijke partner voor IJshockey Nederland, zij werken samen met Hockey data om het camerasysteem te koppelen aan de planning van IJshockey Nederland. Martin geeft een presentatie over de mogelijkheden van het camerasysteem, toepasbaar bij elke vereniging jeugd en senioren. Stelt u zich eens voor dat ouders, grootouders en fans te allen tijde wedstrijden kunnen bekijken van hun favoriete team. Kortom;


Op afstand bekijken van wedstrijden door fans en ouders.
Betaald, niet betaald (mogelijke inkomstenbron).
Analyse software voor coaches
Commentaar kunnen geven bij wedstrijden op een eenvoudige manier

De beelden worden, zoals eerder aangegeven, volledig geĂŻntegreerd met Hockey Data. Dit is de software waar de Bench officials gebruik van maken, waarvan de gegevens op onze site zichtbaar zijn.


De beelden kunnen, op termijn, ook gebruikt worden voor de Player safety commissie.

Interessant is de mogelijkheid van financiering. Morawa is bereid de systemen te financieren zodat de bedragen per maand laag blijven.

Een kans voor u als vereniging om een volgende stap te maken in het aanbieden van livestreams, zonder dat u daar mensen op hoeft te plaatsen. Een geweldige dienstverlening voor al uw leden en fans.

Na afloop van de presentatie bent u van harte welkom bij de wedstrijd Team NL vrouwen tegen Oostenrijk dames. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Schijf je nu in:

Ja ik ben aanwezig

Delen