12 januari 200700:00

Door Joep Meijsen

Bekerfinale live via het web

De bekerfinale van komende woensdag is live te volgen via internet. Tonnie Minten verzorgt namens IJshockey.com een radioverslag van de bekerfinale. Hij wordt hierbij ondersteund door co-commentator Alexander Jacobs.

Minten verzorgt al vele jaren de radio-uitzendingen bij de thuiswedstrijden van Nijmegen. De afgelopen twee jaar deed hij daarnaast ook de bekerfinale. Eerder dit jaar verzorgde hij namens IJshockey.com ook al een live-verslag van de finale om de Challenge Cup.

Alexander Jacobs is de hoofdcoach van Den Haag en assistent-bondscoach. Hij verzorgt de analyse tijdens de wedstrijd. De bekerfinale begint om 19.30 uur, de uitzending start al eerder. De link naar de live-uitzending is ruim voor aanvang beschikbaar via IJshockey.com.

Deze website besteedt zoals gebruikelijk uitvoerig aandacht aan één van de traditionele hoogtepunten van het Nederlandse ijshockeyseizoen, met een uitvoerige voorbeschouwing op dinsdag, een uitgebreid wedstrijdverslag na de wedstrijd en reacties van de winnaars en de verliezers.

IJshockey.com staat niet alleen in de aandacht voor de bekerfinale. De camera's van de NOS zullen naar alle waarschijnlijkheid aanwezig zijn in Eindhoven. De Limburgse streekomroep START verzorgt ook een live-verslag via de radio. Deze is in de regio Sittard-Geleen-Beek te volgen via de ether en door heel Nederland via de website. Verslaggever Ben Dols verzorgt het commentaar.