bekerloting door Ron Berteling. Theo van Gerwen controleert
bekerloting door Ron Berteling. Theo van Gerwen controleert — © IJshockey Nederland

26 september 202319:25

Door Danny Micola von FĂĽrstenrecht

Bekerwedstrijden van IJshockey Nederland Op Komst!

Op de Ron Bertelingschaal ijshockeydag hebben we niet alleen ijshockey gezien en mooie momenten, maar ook een belangrijk moment in de ijshockeysport beleefd. Met trots kondigen we aan dat de loting voor de Bekerwedstrijden van IJshockey Nederland heeft plaatsgevonden. Deze loting, die werd uitgevoerd door niemand minder dan Ron Berteling zelf en de kersverse winnaars van de Hockey Hall of Fame awards, Arie Klein, Tony Collard en Jack de Heer, was een mooi moment voor de ijshockeysport.

Het lotingsproces begon met het trekken van een (voormalig) BeNe-Leagueteam, gevolgd door een Eredivisieteam. Nu, met de loting voltooid, zijn de uitkomsten beschikbaar op onze website via de volgende link Competitie - Beker van Nederland 🏒 IJshockey Nederland.

Blijf onze website volgen voor updates over de Bekerwedstrijden van IJshockey Nederland en meer informatie over de wedstrijdschema's. Het ijs is klaar, de teams zijn klaar, en de wedstrijden beloven mooie ontmoetingen tussen BeNe-Leagueteams en Eredivisieteams te worden!

Met sportieve groet,

Team IJshockey Nederland

Delen