18 januari 200400:00

Bob Teunissen leidt Eaters

had twee goals en twee assists namens Geleen in de 3-4 zege in Deurne. Heerenveen ging op bezoek in Leuven en zette met 0-12 een nieuwe stap op weg naar de Coupe der Lage Landen.

De vorige wedstrijd tussen Geleen en Deurne eindigde al in een thriller en ook in de terugwedstrijd bleef het verschil beperkt tot Ă©Ă©n treffer. Het zag er echter lange tijd naar uit dat Eaters naar een veel ruimere zege zou uitlopen.Via Marc Visschers greep de ploeg van in de eerste periode het initiatief. Toen en deze voorsprong in de tweede periode verder uitbreidden leek de eindoverwinning weinig anders dan een formaliteit.Ex-Eater gaf hoogstpersoonlijk het startschot voor een comeback bij Deurne. De Belgische militair scoorde na vijf minuten in de derde periode de 3-1. Toen Matus Petricko vier minuten later de aansluitingstreffer binnenschoot op aangeven van ex-Eater was de spanning terug in de wedstrijd., die bij alle treffers van Geleen betrokken was, wist een minuut later de marge weer op twee te brengen, maar het was die profiteerde van een straf voor om op de powerplay Deurne weer tot op Ă©Ă©n treffer te brengen. De overgebleven acht minuten hield Geleen stand om weer op voorsprong te komen in de strijd om de bonuspunten met Tilburg Trappers.Informatie over de wedstrijd tussen Leuven en Heerenveen volgt later.