Potm november06 bonk

3 december 200600:00

Door Joep Meijsen

Bonk Player of the Month

Dave Bonk is de IJshockey.com/RBK Hockey Player of the Month voor november. De aanvaller van Tilburg Trappers ontving zijn prijs na afloop van de door Trappers gewonnen wedstrijd tegen Amsterdam.

Bonk is de tweede winnaar in de nieuwe maandelijkse verkiezing. Vanaf dit seizoen kiest IJshockey.com samen met RBK Hockey de speler van de maand. De winnaar ontvangt een officieel certificaat en een cheque ter waarde van vijfhonderd euro, die te besteden is bij RBK-dealers in Nederland. Sportimex Nederland, de importeur van RBK Hockey, stelt deze prijs ter beschikking.

De eerste award werd vorige maand uitgereikt aan Jan-Jaap Natte van Den Haag. Bonk bleef deze maand bij de verkiezing Ari Katavisto, Doug Stienstra en Paul Vincent nipt voor.

De aanvaller uit Brandon, Manitoba leverde een belangrijke bijdrage aan de zegereeks van Tilburg Trappers in de maand november. Het team van Larry Suarez verloor slechts één wedstrijd in de bekercompetitie en dat was in het eerste speelweekeinde van december.

Dave Bonk tekende voor drie goals en twaalf assist, met dertig strafminuten. Hij leverde bovendien een bovengemiddelde inzet en verzorgde altijd zijn defensieve werk. Hij had bovendien een powerplay-goal, een shorthanded goal en een game-winning-goal.