Potm jan12 bruijsten

21 februari 201221:45

Door [email protected]

Bruijsten de beste in januari

Kevin Bruijsten is uitgeroepen tot Reebok/IJshockey.com Player of the Month in januari. De 25-jarige aanvaller van Eindhoven werd gekozen door de coaches van de Nederlandse en Belgische teams in de eredivisie. Bruijsten ontving zijn prijs zondagavond na afloop van de wedstrijd tegen Amsterdam Capitals.

IJshockey.com kiest in samenwerking met Reebok voor het zesde jaar op rij maandelijks de beste speler in de Nederlandse eredivisie. De winnaar ontvangt een officieel certificaat en een cheque ter waarde van vijfhonderd euro, die te besteden is bij Reebok-dealers in Nederland. Sportimex Nederland, de importeur van Reebok, stelt deze prijs ter beschikking.

Bruijsten was in januari goed voor 10 goals en 4 assists in zes North Sea Cup wedstrijden. Eindhoven sloot de maand af met een vijfde plaats in de North Sea Cup, waarmee de ploeg een plek in Poule B om het Kampioenschap van Nederland verdiende.

Het is de eerste keer dat een speler van Eindhoven Kemphanen de prijs in de wacht sleept. Bruijsten is de zesde in Nederland geboren speler die de cheque wint. Eerder dit seizoen werden Ian McDonald (Geleen), Diederick Hagemeijer (Tilburg) en TJ Caig (Den Haag) al uitgeroepen tot Player of the Month.