Devils logo 2016 1200px

12 mei 201719:47

Door Joep Meijsen

Devils haalt ook Justin Evers binnen

Nijmegen Devils heeft de tweede nieuwkomer voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. Ook Justin Evers maakt de overstap vanuit Geleen naar Nijmegen.

Dat heeft Nijmegen bekendgemaakt. Eerder deze week werd al duidelijk dat Rick van Haren vanuit Limburg naar Gelderland verhuist. Beide spelers maakten deel uit van een grotere groep waarvan Eaters zelf al bekend had gemaakt dat deze komend seizoen niet in Geleen zouden spelen.

Voor de twintigjarige Justin Evers wordt Nijmegen zijn derde club in de Beneliga. Twee jaar geleden was hij actief in Den Bosch en vorig jaar dus in Geleen. In negentien wedstrijden in de reguliere competitie verzorgde hij zeven goals en tekende hij voor negen assists met 31 strafminuten. Speelde vier WK´s met de selecties U18 en U20 van Nederland.

Evers is oorspronkelijk afkomstig uit Utrecht, waar hij enkele jaren geleden ook zijn debuut maakte bij de senioren. In Geleen combineerde hij het ijshockey met een studie in Maastricht, maar hij verhuist dit jaar weer terug naar zijn geboortestad.