Kemphanen verlengingen

25 mei 200900:00

Door Joep Meijsen

Drie blijvers bij Kemphanen

Eindhoven Kemphanen heeft de contracten van drie Nederlandse spelers verlengd. Het gaat om verdediger Dennis Donders, aanvaller Dave van Mol en reseverdoelman Yordan van Hoegee.

Daarmee krijgt de selectie van de Eindhovense club verder vorm. Van Hoegee wordt ook komend seizoen de back-up van Matt Anthony. Dennis Donders had vorig seizoen in 40 wedstrijden voor Kemphanen Ă©Ă©n goal, twee assists en 81 strafminuten. Dave van Mol speelde 31 wedstrijden voor Eindhoven waarbij hij twee keer scoorde en tegen 36 strafminuten aanliep.

De in Eindhoven geboren aanvaller speelde eerder dat seizoen ook vier wedstrijden voor Nijmegen waarin hij puntloos bleef. Eindhoven heeft naar eigen zeggen met deze drie verlengingen het Nederlandse deel van de selectie zo goed als rond. Eerder al werden de overeenkomsten met Reinier Staats, Eric Hoogvliets, Robbert Maas en Jeffrey Melissant voortgezet.

Daarnaast werden van andere clubs Akim Ramoul, Bob Teunissen en Ivy van den Heuvel overgenomen. Van de in het buitenland geboren spelers werden doelman Matt Anthony, verdediger Nick Verbruggen en forward Tyler Hilbert al vastgelegd.