6 februari 200800:00

Door Joep Meijsen

Duitsers terug bij Devils

Benjamin Finkenrath en Benny Musga keren terug in de selectie van Nijmegen Devils. Voor beide spelers is een oplossing gevonden zodat zij alsnog het seizoen kunnen afmaken in Nijmegen.

Dat heeft Nijmegen Devils bekendgemaakt. Beide spelers hoorden bij de zeven imports die vorige week door het bestuur van de Devils naar huis werden gestuurd. De beide spelers zijn echter een uitzondering omdat zij zelf vanuit de grensstreek in Duitsland naar Nederland komen.

Met de zaakwaarnemer van de beide spelers is nu overeenstemming bereikt over de terugkeer in de selectie. Een sponsor neemt de kosten voor zijn rekening. Beide spelers maken waarschijnlijk komende vrijdag al hun rentree in de line-up van de Devils in de ontmoeting met Assen Rams.

Deze wedstrijd begint vrijdag om 21.15 in het Triavium. Bij Assen Rams speelt een groot aantal spelers die in vroeger jaren voor Nijmegen uitkwam in de eredivisie, waaronder de kern van de kampioensteams van de jaren negentig. Daarmee is het een soort van oud tegen nieuw in Nijmegen.