IJNL Kampioenschapnl 2024

Landskampioenschap 2024

Bekerfinale 2024 HIJS vs EATERS 56

16 februari 202420:03

Door Danny Micola von F√ľrstenrecht

Finale om het kampioenschap van Nederland

De finale om het kampioenschap van Nederland komt eraan! Op zondag 3 maart om 15.00 uur zal de spanning stijgen wanneer de UltimAir Hijs Den Haag het opneemt tegen de nog te plaatsen finalist. De wedstrijd vindt plaats in Den Haag, op de ijsbaan de Uithof.

Hijs Den Haag heeft zich als eerste finalist geplaatst en heeft het voordeel van het thuispubliek achter zich. Zij zullen alles geven om de felbegeerde kampioenstrofee in de wacht te slepen.

Mis deze kans niet om de spanning, de sensatie en het spektakel van het Nederlands ijshockeykampioenschap live te ervaren! Kaarten zijn nu beschikbaar via onze offici√ęle ticketpartner Ticketpoint. Reserveer snel je plek via de volgende link: Ticketpoint

Plaats 2 in de finale

Om de finale te bereiken, staat er nog een andere belangrijke strijd op het programma. Op woensdag 28 februari om 20.30 uur zullen Snackpoint Eaters en Unis Flyers het tegen elkaar opnemen in een alles beslissende wedstrijd wie gaat deelnemen in de finale om het Nederlands kampioenschap in Den Haag. Geleen heeft een beter onderling resultaat met Unis Flyers en heeft derhalve het thuis voordeel.